Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:46:48 GMT

چگونه هنگام ورود و خروج از منزل از کرونا در امان باشیم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۰۹۰۱

چگونه هنگام ورود و خروج از منزل از کرونا در امان باشیم؟

به گزارش روز یکشنبه از پایگاه خبری پلیس، نکات و توصیه های انجمن علمی، آموزشی بهداشت و ارتقای سلامت ایران به شرح ذیل است.

اقدامات زیر در هنگام بازگشت به خانه بسیار بسیار حیاتی است و باید گام به گام و با دقت رعایت شود:

۱ - بعد از ورود به خانه بدون دست زدن به هیچ چیز و بدون برخورد یا نشستن در جایی، مستقیما به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دستشویی را از قبل باز بگذارید، در صورت باز نبودن در، با دستمال کاغذی در را باز کنید و سریعا دستمال را به سطل آشغال در بسته بیاندازید و بعد از پایان کار، دستگیره دستشویی را ضدعفونی کنید.

۲ - تلفن همراه خود، دسته کلید، سوییچ اتومبیل، کیف پول و دیگر وسایل همراه خود را ابتدا با دستمال مرطوب آغشته به الکل ۷۰ درصد به طور کامل ضدعفونی کرده و روی دستمال کاغذی خشک دیگری بگذارید. (در صورت استفاده از قاب محافظ، قاب محافظ را خارج کرده و هردوی گوشی و قاب محافظ را به طور کامل ضدعفونی کنید.)

۳ - لباس‌های بیرون خود را در بیاورید و در مکانی به دور از لباس‌های منزل و دیگر وسایل خانه آویزان کنید.

۴ - مجدد به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید.

۵ - در این مرحله می‌توانید لباس منزل خود را بپوشید.

اکنون محیط خانه شما امن است و به شرط دست نزدن به صورتتان، می توانید از گوشی همراه خود استفاده کنید.

۶ - دست خود را قبل، حین و بعد از تهیه غذا، قبل از خوردن غذا و بعد از استفاده از توالت بشویید. فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی و در هیچ ساعت روز و در هیچ مکانی به صورت خود (چشم، بینی و دهان) دست نزنید.

۷ - تمام سطوح پر تماس خانه و محل کار را هر روز با اسپری تمیز کننده بشویید. (از جمله پیشخوان، رومیزی، میز کار، وسایل حمام و توالت، تلفن‌ها، کیبورد، تبلت و میز کنار تخت، دستگیره های درها)

هنگام خروج از منزل

موارد ذیل را هنگام خروج از منزل کنترل کنید:

آیا الزاما بایستی از خانه خارج شوم؟ آیا محلول الکلی ۷۰ درصد با خودم برداشته‌ام؟ آیا با خودم دستکش به همراه دارم؟ آیا ماسک در صورت ضرورت به همراه دارم؟

در صورت داشتن نشانه‌های تب و سرفه از خانه خارج نشوید.

در صورت داشتن نشانه های تب و سرفه و ضرورت خروج از خانه حتما ماسک بزنید. چندین عدد دستمال کاغذی تمیز و تا شده نیز به همراه داشته باشید.

هرگز دکمه آسانسور را با انگشتان و دست خود لمس نکنید. دکمه‌های آسانسور آپارتمان روزی چندین بار با با الکل ۷۰ درصد و یا بالاتر یا یا هیپوکلریت پنج درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی شود و دکمه‌های آسانسور را مستقیما لمس نکنید.

سعی کنید در آسانسور به تعداد زیاد سوار نشوید و فاصله یک متر را رعایت کنید.

اگر طبقات پایین‌تر هستید که به نظرتان می‌توانید بدون آسانسور تردد کنید، از آسانسور استفاده نکنید.

اگر محلول ضد عفونی نداشتید می‌توانید یک بسته دستمال کاغذی در کنار پنل دکمه‌ها بچسبانید و در کنار آن بر روی کاغذ بنویسید که برای فشار دادن دکمه‌های آسانسور و نیز باز و بسته کردن در آسانسور از دستمال کاغذی استفاده کنید. یک سطل زباله در پوش دار نیز در داخل آسانسور بگذارید که پس از استفاده دستمال کاغذی را در آن بیاندازند. یک نفر مسئول باشد که هر روز وجود دستمال کاغذی را کنترل و تخلیه سطل زباله را داوطلبانه به عهده بگیرد.

اتومبیل شخصی

حتی الامکان از دستکش استفاده کرده و پس از پیاده شدن دستکش را طوری از دستان خارج کنید که هیچ جای بدنتان با قسمت رویی دستکش که در تماس با بیرون بوده، تماس پیدا نکند.

هنگام سوار شدن به اتومبیل دستگیره‌ها را با الکل ۷۰ درصد و یا بالاتر یا با هیپو کلریت و پنج درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی کنید.

هنگام سوار شدن به اتومبیل خود، فرمان، دنده و ترمز دستی با الکل ۷۰ درصد و یا بالاتر یا یا هیپو کلریت پنج درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی شود.

هنگام سوار شدن به اتومبیل خود آیینه جلو راننده را با الکل ۷۰ درصد و یا بالاتر یا یا هیپو کلریت و پنج درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی کنید.

از آلوده نبودن محل گذاشتن کیف پول، گوشی و عینک خود اطمینان حاصل کنید.

سوییچ خودرو خود را پس از حضور در خانه با الکل ۷۰ درصد ضدعفونی کنید.

برچسب‌ها ویروس کرونا پلیس راهور ناجا پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پلیس راهور ناجا ویروس کرونا پلیس راهور ناجا دستمال کاغذی ضدعفونی کنید طور کامل پنج درصد دست خود دکمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد