Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن علمی، آموزشی بهداشت و ارتقای سلامت ایران نکاتی را برای در امان ماندن از شر ویروس کرونا برای افرادی که مجبور به ترک منزل هستند، اعلام کرده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ از زمان شیوع ویروس منحوس کرونا یکی از توصیه‌های جدی و دائم مسئولان مربوطه به مردم،‌ماندن در خانه بوده است اما علیرغم این توصیه‌ها، برخی افراد ممکن است به هر دلیلی از جمله خرید مایحتاج روزانه و فعالیت کاری مجبور به ترک خانه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال ممکن است این دغدغه برای بسیاری از افرادی که مجبور به خروج از منزل هستند ایجاد شود که رعایت چه نکاتی می‌تواند به پیشگیری از ابتلا به این ویروس به آنها کمک کند؛ این افراد چگونه می‌توانند از شر کووید 19 در امان باشند؟ و هنگام بازگشت به منزل باید چه کارهایی انجام دهند؟

انجمن علمی، آموزشی بهداشت و ارتقای سلامت ایران نکاتی را برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس برای ورود و خروج از منزل اعلام کرده که می‌تواند مردم را یاری دهد. باهم این توصیه‌ها و نکات را می‌خوانیم: 

*** اقدامات زیر در هنگام بازگشت به خانه بسیار بسیار حیاتی است و باید گام به گام و با دقت رعایت شود:

1. بعد از ورود به خانه بدون دست زدن به هیچ چیز و بدون برخورد یا نشستن در جایی، مستقیما به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید. (در دستشویی را از قبل باز بگذارید، در صورت باز نبودن در، با دستمال کاغذی درب را باز کنید و سریعا دستمال را به سطل آشغال در بسته بیندازید و بعد از  پایان کار، دستگیره دستشویی را ضدعفونی کنید.

2. تلفن همراه خود، دسته کلید، سوییچ اتومبیل ، کیف پول و دیگر وسایل همراه خود را ابتدا با دستمال مرطوب آغشته به الکل 70 درصد به طور کامل ضدعفونی کرده و روی دستمال کاغذی خشک دیگری بگذارید. (در صورت استفاده از قاب محافظ، قاب محافظ را خارج کرده و هردوی گوشی و قاب محافظ را به طور کامل ضدعفونی کنید)

٣. لباس‌های بیرون خود را در بیاورید و در مکانی به دور از لباس‌های منزل و دیگر وسایل خانه آویزان کنید. 

4- مجدد به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید. 

5- در این مرحله می‌توانید لباس منزل خود را بپوشید.

 اکنون محیط خانه شما امن است و به شرط دست نزدن به صورتتان، میتوانید از گوشی همراه خود استفاده کنید.

6. دست خود را قبل، حین و بعد از تهیه غذا، قبل از خوردن غذا و بعد از استفاده از توالت بشویید. فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی و در هیچ ساعت روز و در هیچ مکانی به صورت خود (چشم، بینی و دهان) دست  نزنید. 

7. تمام سطوح پر تماس خانه و محل کار را هر روز با اسپری تمیز کننده بشویید. (از جمله: پیشخوان، رومیزی، میز کار، وسایل حمام و توالت، تلفن‌ها، کیبورد، تبلت و میز کنار تخت، دستگیره های درها) 

هنگام خروج از منزل

1- موارد ذیل را هنگام خروج از منزل کنترل کنید: 

 آیا الزاما بایستی از خانه خارج شوم؟  آیا محلول الکلى 70 درصد با خودم برداشته‌ام؟ آیا با خودم دستکش به همراه دارم؟ آیا ماسک در صورت ضرورت به همراه دارم؟ 

 در صورت داشتن نشانه‌های تب و سرفه از خانه خارج نشوید.

در صورت داشتن نشانه های تب و سرفه و ضرورت خروج از خانه حتما ماسک بزنید . چندین عدد دستمال کاغذی تمیز و تا شده داشته باشید. 

هرگز دکمه آسانسور را با انگشتان و دست خود لمس نکنید. دکمه‌های آسانسور آپارتمان روزی چندین بار با با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا یا هیپو کلریت 5 درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی شود و دکمه‌های آسانسور را مستقیما لمس نکنید.

2- سعی کنید در آسانسور به تعداد زیاد سوار نشوید و فاصله یک متر را رعایت کنید.

3- اگر طبقات پایین‌تر هستید که به نظرتان می‌توانید بدون آسانسور تردد کنید، از آسانسور استفاده نکنید.

4- اگر محلول ضد عفونی نداشتید می‌توانید یک بسته دستمال کاغذی در کنار پنل دکمه‌ها بچسبانید و در کنار آن بر روی کاغذ بنویسید که برای فشار دادن دکمه‌های آسانسور و نیز باز و بسته کردن در آسانسور از  دستمال کاغذی استفاده کنید. یک سطل زباله در پوش دار نیز در داخل آسانسور بگذارید که پس از استفاده دستمال کاغذی را در آن بیاندازند. یک نفر مسئول باشد که هر روز وجود دستمال کاغذی را کنترل و تخلیه سطل زباله را داوطلبانه به عهده بگیرد. 

اتومبیل شخصی

1- حتی الامکان از دستکش استفاده کرده و پس از پیاده شدن دستکش را طوری از دستان خارج کنید که هیچ جای بدنتان با قسمت رویی دستکش که در تماس با بیرون بوده است ، تماس پیدا نکند.

2- هنگام سوار شدن به اتومبیل دستگیره‌ها را با ابا الکل 70 درصد و یا بالاتر یا با هیپو کلریت و 5 درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی کنید.

3- هنگام سوار شدن به اتومبیل خود، فرمان، دنده و ترمز دستی با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا یا هیپو کلریت 5 درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی شود.

4- هنگام سوار شدن به اتومبیل خود آیینه جلو راننده را با با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا یا هیپو کلریت و 5 درصد (یک لیوان وایتکس و و لیوان آب ) ضدعفونی کنید.

5-از عدم آلوده بون محل گذاشتن کیف پول، گوشی و عینک خود اطمینان حاصل کنید.

6- سوییچ خودرو خود را پس از حضور در خانه با الکل 70 درصد ضدعفونی کنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ضدعفونی کنید دستمال کاغذی خروج از منزل طور کامل دکمه ها دست خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال