Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: فقط در کلانشهر شیراز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک برق وجود دارد که باید با ارسال شناسه قبض به ۳۰۰۰۱۲۱۰ از میزان برق مصرفی خود به صورت پیامک مطلع شوند.

این احتمال وجود دارد که تنها برای برخی از مشترکان همچون سابق قبض کاغذی صادر شود. مسئولان شرکت برق اعتقاد دارد با این حذف قبوض صرفه جویی قبال توجهی در هزینه‌ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با حذف قبوض کاغذی ۸۰۰ میلیون تومان سالانه صرفه جویی می‌شود

مدیر وصول مطالبات توزیع برق شیراز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: پس از حذف قبوض کاغذی بیش از ۸۰۰ میلیون تومان هزینه‌های جاری سالانه این شرکت صرفه جویی خواهد شد.

جواد ابوالحسینی با اشاره به اینکه حذف قبوض کاغدی منجر به تعدیل نیرو در این شرکت نخواهد شد بیان کرد: تعدیل نیرو در این اداره مد نظر نبوده و مامورانی که نسبت به توزیع قبوض کاغذی پیشتر اقدام می‌کردند پس از حذف قبوض در سایر پست‌های این اداره مشغول به کار خواهند شد.

وی در خصوص اینکه شاید برخی از افراد امکان ارسال شناسه قبض را نداشته باشند نیز اظهار کرد: این افراد به عنوان بدهکار در سامانه شرکت توزیع نیروی برق شناخته می‌شوند و در اولین مراجعه مأموران کنترخوان اداره برق شماره تلفن همراه مشترک گرفته شده و در سامانه ثبت خواهد شد.

۲ راهکار برای مستأجران

مدیر وصول مطالبات توزیع برق شیرازدر خصوص خانه‌های مستأجران و مسئله جابه جایی این افراد نیز تصریح کرد: دو راهکار برای مستأجران وجود دارد. نخستین راه حذف شماره فرد از سامانه اطلاع رسانی است که در این روش افراد برای حذف شماره تلفن همراه خود با ارسال کد (ستاره) شناسه قبض نسبت به حذف شماره خود از سامانه اطلاع رسانی اقدام می‌کنند.

ابوالحسینی افزود: در روش دوم بدون حذف شماره تلفن فرد قبلی مستأجر یا مالک جدید با ارسال شناسه قبض به سامانه ۳۰۰۰۱۲۱۰ به صورت خودکار شماره جدید به جای شماره قبل جایگزین خواهد شد.

او در خصوص دوره قبض برق نیز اظهار کرد: برای مشتریان عادی که الگوی مصرف برق را رعایت کرده و ماهاهنه کمتر از ۳۰۰ کیلو وات مصرف می‌کنند دوره هر قبض نزدیک به دو ماه است اما برای مشترکین پر مصرف این دوره به یک ماه تقلیل پیدا می‌کند.

کد خبر 4710181

منبع: مهر

کلیدواژه: قبض برق برق هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ماه محرم ایلام گرگان شهرکرد استانداری سمنان یاسوج خطبه های نماز جمعه خرم آباد اربعین حسینی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد