Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: به مناسبت هفته منابع طبیعی در 16 اسفند طرح خانه تکانی کاغذی در مدارس دهگلان اجرا می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  شریفی پور رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهگلان در گفتگو با خبرنگار دهگلان شیدا، با اشاره به اجرای طرح خانه تکانی کاغذی در مدارس دهگلان در روز 16 اسفند با شعارهفته منابع طبیعی تحت عنوان "منابع طبیعی با مردم و برای مردم" اظهار داشت: این طرح در ادامه ﻃﺮح ﺟﻤﻊ آوری ﻛﺎﻏﺬﻫﺎی ﺑﺎﻃﻠﻪ ﺑﺎ ﻣﺸﺎرﻛﺖ دوستداران طبیعت، دانش آموزان کلیه مقاطع مختلف تحصیلی  و اداره منابع طبیعی دهگلان در دومین سال متوالی با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 





وی با اشاره به حفظ طبیعت و اهمیت آموزش آن به دانش‌آموزان که در دهه‌های قبل چندان جدی گرفته نمی‌شد، گفت: در چند سال اخیرحفظ منابع طبیعی به شدت مورد توجه سیستم‌های آموزشی دنیا از جمله ایران قرار گرفته و این بدان جهت است که در طول 60 سال اخیر جمعیت کره‌ی زمین سه برابر شده است، و طبیعت دیگر نمی‌تواند مانند گذشته از عهده‌ی تأمین نیازهای بشر بر آید و پسماندها و تخریب‌های ناشی از فعالیت‌های او را بزداید.

 

شریفی پوربا بیان اینکه کاغذ یکی از با ارزش‌ترین مواد مصرفی است که تولید آن با قطع درختان همراه بوده و مهم‌ترین منبع سلولزی هر کشور محسوب می‌شود اظهار داشت: بر اساس مشاهدات صورت گرفته و گزارش‌ های معلمان، بخش بزرگی از کاغذ را مدارس مصرف کرده و تقریباً هیچ اقدامی برای بازیافت آن انجام نمی شود.


رئیس منابع طبیعی و آبخیز داری دهگلان گفت: هدر رفت کاغذ در مدارس، علاوه بر هدر دادن منابع طبیعی و آسیب به محیط زیست، دانش آموزان را نسبت به این مسئله بی تفاوت کرده  بیم آن می‌رود که نسلی بی تفاوت تربیت گردد.


وی افزود: این طرح باهمکاری پژوهش سرای دانش آموزی مدیریت آموزش و پرورش  دهگلان از تمام دانش‌آموزان سطح شهرستان  خواسته شد به مدت یک ماه زباله‌های کاغذی منزل و مدرسه ی خود را تفکیک کرده و در روز درختکاری به مدرسه تحویل دهند و در برابر آن، یک اصله نهال دریافت کنند و بعد از غرس نهال، گزارش را از طریق مدارس به پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ارسال کنند.

 

شریفی پور افزود: برای اجرای این طرح یک پایگاه دائمی در آموزش و پرورش دهگلان در نظر گرفته شده و در دومین روزهفته منابع طبیعی( ۱۶ اسفند ماه) که به عنوان "روزمنابع طبیعی،رسانه، فرهنگسازی و مسئولیت اجتماعی"  نامگذاری شده است با مشارکت دانش آموزان و مدیران مدارس و سازمانهای مردم نهاد به اجرا در می آید.

 


رئیس منابع طبیعی و آبخیز داری دهگلان گفت: ﻫﺪف از اﺟﺮای ﻃﺮح، اﻧﺘﻘﺎل ﻓﺮﻫﻨﮓ درﺧﺘﻜﺎری از داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﻪ واﻟﺪﻳﻦ، ﺗﻘﻮﻳﺖ و اﻳﺠﺎد زﻳﺮﺳﺎﺧﺘﻬﺎی ﻻزم ﺑﺮای اﺟﺮای ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﻫﺎی ﮔﺮوﻫﻲ ﻣﺸﺎﺑﻪ در آﻳﻨﺪه ، کاهش فشار بر عرصه های طبیعی و قطع درختان،ﺻﻴﺎﻧﺖ از ﻣﺤﻴﻂ زﻳﺴﺖ و ﺗﺮوﻳﺞ ﻓﻀﺎی ﺳﺒﺰ و ﭘﻲ ﺑﺮدن ﺑﻪ ارزش درﺧﺘﺎن در اکوسیستم های طبیعی، ﭘﻲ ﺑﺮدن ﺑﻪ ارزش ﻛﺎﻏﺬ و داﻧﺴﺘﻦ اﻳﻦ واﻗﻌﻴﺖ ﻛﻪ ﻛﺎﻏﺬ ﺑﻌﻨﻮان زﺑﺎﻟﻪ ﻗﻠﻤﺪاد ﻧمی گرددبیان داشتند.

 

انتهای پیام/
 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری